Élet-Stílus

Pirner Alma: Elviselhetetlen, állandóan éhes és ideges hárpia voltam…

Évekig rémálom volt a saját élete.

Pirner Alma ma már az egészséges életmód nagykövete, de korántsem volt ez mindig így. A közösségi oldalán írt arról, hogy fiatalabb korában mennyire szenvedett, hogy megtartsa a tökéletes formáját.

16 év a színpadon, amikor bőröd minden négyzetcentiméterét nagyítóval nézik a kritikus tekintetek a nézőtérről, amikor a fehér fényekben még annak is narancsbőre van, akinek egyébként nincs. Amikor sokszor 8-10 nő áll egymás mellett, és összehasonlít mindenki. A közönség, a főnök a klubban, sőt, magunkat is összehasonlítjuk. Ha egyszer jól laksz végre, és utána bemész dolgozni felkapva a bikinidet, megkérdezik, „csak nem jön a baba?!” Rémálomban telt sok évem, és leginkább az ünnepek időszaka volt még kegyetlenebb, amikor egy szelet bejglit nem mertem enni, mert karácsonykor és Szilveszterkor is dolgoztam, és mi van, ha megszólnak

– kezdte Pirner Alma, aki a saját tapasztalataival szeretne most másoknak segíteni.

Pirner Almának egyszer meg kellett szöknie Olaszországból
Elvették az útlevelét, két napig éhezett, és egy fűtetlen apartmanon osztozott 15 másik lánnyal.

Hidd el, ha valaki, akkor én pontosan tudom, milyen szélmalomharcot vívni a bomba formával, úgy, hogy MINDENT megtennél, hogy tudd tartani, és ne járjon annyi lemondással. Szinte mindent kipróbáltam, a testkezeléseket is beleértve. És bár tudtam tartani a formám, de elviselhetetlen, állandóan éhes és ideges hárpia voltam… A korral szerencsére a bölcsesség is jön, a rengeteg tanulással és a sok tapasztalattal pedig a megoldás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2020, időpont: 11:07 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@almapirner

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik