Élet-Stílus

VV9: Hiába szexelt két nap után, Cintikét hazaküldték a nézők

Egy hete tart a ValóVilág 9. szériája, és máris kiraktak valakit a villából, aki helyett azonnal be is költöztettek két másik embert. Sőt, kiválasztást is tartottak, ami azt jelenti, hogy a következő héten rögtön párbaj is lesz. Pörögnek az események.

Bár a beköltözőkről nem a nézők döntenek már évek óta, azt még mindig ők dönthetik el, hogy ki hagyja ott a ValóVilág villáját. Most is ez történt – egy hét után kellett eldönteni, hogy ki a legszimpatikusabb, majd a két legkevesebb szavazatot kapott játékos közül az aktuális villamestrenek, Rolinak kellett választania, hogy melyik menjen haza.

  • A legszimpatikusabb magasan Hunor lett, aki csak három nappal ezelőtt költözött be, viszont kerek mondatokban tud beszélni.
  • A legkevesebb szavazatot Adri és Cintike kapták, utóbbi annak ellenére, vagy épp azért, mert mindössze két nap után sikerült lefeküdnie Krisztiánnal.
Fotó: RTL Klub

Roli végül úgy döntött, hogy Adri kapja a védettséget jelentő kendőt, Cintike pedig menjen haza, így utóbbi csak egy hetet töltött a villában.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ValóVilág (@valovilag) on Nov 4, 2018 at 10:11am PST


Azzal a lendülettel, hogy Cintike otthagyta a villát,

a helyére két új ember is beköltözött, méghozzá Vivien és Lacika.

  • Vivienről annyit kell tudni, hogy 18 éves, vagyis 2000-ben született, médiakommunikáció és pszichológia szakon tanul, két éve van együtt a pasijával, aki el is jegyezte őt. Egy melltartóban költözött be a villába.

 

Fotó: RTL Klub
  • Lacika a 9. kerületben lakik, úgy csinál, mint aki tud rappelni, vannak tetoválásai, 28 éves, és az anyjával együtt lakik.
Fotó: RTL Klub

De ezzel még nem volt vége az izgalmaknak, mert gyorsan megtartották az első kiválasztást is, vagy azok után, hogy a nézők hazaküldtek valakit, a villalakóknak is dönteniük kellett, hogy melyik társukat küldjék párbajra. Nyilván az új játékosokra nem szavazhattak, hisz ők védettséggel kerültek be a villába.

A kiválasztáson Roli és Radics is 4-4 szavazatot kapott, és mivel Roli a villamester, ő választhatott, hogy ki menjen párbajozni, és nyilván nem magát választotta.

Szóval Radics lesz az egyik a VV9 első párbaján, a másik párbajozót majd ő fogja jövő héten kihívni.

Ezek történtek még:

  • Nádai Anikóra egy olyan szoknyát adtak, ami pont úgy néz ki, mintha egy kék, ikeás szatyorból szabták volna.
  • VV Csoki nem tud dönteni, hogy Renit, vagy Ginut szedje fel – saját bevallása szerint nem szerelmet keres, inkább csak „parittyázna”, jelentsen ez bármit.
  • Ginu a születésnapi buliján rajtakapta Csokit és Renit, amiből akkora dráma lett, hogy először csak Ginu bőgött, aztán Reni is.
  • Krisztián is sírt, mert rájött, hogy nem tud nem gondolni arra, hogy mi van a villán kívül.
  • Nem sokat érteni abból, amit mondanak, ugyanis minden második szót kisípolják.
  • Az egyik új beköltöző, Vivien és a már egy hete bent lakó Greg ismerik egymást – amint meglátták egymást, elkezdtek veszekedni, mint kiderült, azért, mert Greg elszerette Vivien expasiját. Greg ordítva és káromkodva részletezte, hogy mit csináltak Vivien expasijával, miközben a képernyő bal alsó sarkában egy 12-es karika volt látható.

Kiemelt kép: Instagram/ValóVilág

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik