Élet-Stílus

VV Csoki pár órával a beköltözés után már egy szál farokban mászkált

Hivatalosan is elindult a Való Világ 9. szériája, a beköltözés után egy nappal pedig megnéztük az első összefoglalót, ami az eddigi valóvilágok talán legerősebbik kezdése volt. Csoki lett a VV9 ügyeletes VV Vivienje – pár órával a beköltözés után már egy szál farokban járkált mindenki előtt.

A mostani széria játékosainak talán még az korábbiakat is sikerült túlszárnyalniuk prosztóságban. Csoki és Krisztián hamar megtalálták a közös hangot, hála a közös érdeklődésnek, ami meglepő módon a nők. Meg is beszélték a WC-n, hogy kinek ki jön be, Krisztián szereti, ha egy lány okos, ez a villán belül Adrit jelenti, mert ő a vakok közt a félszemű – ezt elmondta a lánynak is. Csoki viszont nem szereti, ha egy lány okosabb nála, úgyhogy ő meg Renire menne rá nagyon. Némi alkohol után viszont tulajdonképpen mindegy lesz nekik, rámennek ők bárkire. Zsuzsu Greggel és Cintikével találta meg a közös hangot Csoki utálásában, mondván, hogy hangos és túl harsány. Ezt Csoki nem cáfolta, sőt, miután meglestékk a lányok pisilés közben és rácsodálkoztak, hogy mekkora van neki, annyira felbátorodott, hogy utána

az udvar közepén tolta le a nadrágját.

Később a részeg villalakók a jacuzzit is felavatták, és mi sem természetesebb, hogy Csoki ott is anyaszült meztelenül volt. Reninek jött be ez leginkább, aki először a szaunában, majd később a jacuzziban is erős pettinget tolt vele, aminek része volt az is, hogy

a lány lemélytorkozott egy vízsugarat.

Talán még Csoki ordítozós vetkőzésénél is sokkolóbb volt látni, ahogy részeg villalakók a dzsuvás padlóról részegen próbálják összeszedegetni a zuhanás következtében darabjaira eső szendvicseket. Félelmetes belegondolni, mi lesz a továbbiakban, az első összefoglaló közel káosz volt, annyira megcsúsztak és lealjasodtak a villalakók.

Ezeken kívül ez történt még:

  • Krisztián szerint téves sztereotípia, hogy a feketéknek mind nagy a pénisze, hiába nagy szerinte Csokié.
  • Valakinek nem sikerült pontosan pisilnie és pisifoltos lett a WC-csésze. Reni tette szóvá, hogy törölje már le maga után mindenki, ha mellé megy, Csoki megpróbálta elütni viccel, de a konfliktuskezelési képességei alapján lesznek még problémái a játékban.
  • Krisztián ráment Cintikére, utóbbi nem annyira akart kavarni, amitől Krisztián igencsak frusztrált lett.
  • Krisztián ráment Adrira, a következő adás összefoglalójából kiderült, hogy smároltak is, ennek még lesz valószínűleg folytatása.
  • A lányok egy része megbeszélte, hogy Krisztián valószínűleg két lyukra játszik, csak még nem tud róla.
  • Minden lány felpróbálta Cintike szemüvegét, megállapítva, hogy okosnak vagy pornósnak néz ki benne.
  • Greg szerette volna kitúrni az ágyból Csokit Cintike mellől, Csoki nem akart menni, Greg hamar feladta, aztán végül mindegy volt, mert Csoki Renivel, Cintike meg Krisztiánnal feküdt egy ágyba.
  • Adri egy ponton az asztalon állva, toporzékolva sikítozott, pusztán jókedvében.
  • A végére jutott egy új beköltöző is, VV Radics, aki youtuber és nem tudja még, hányféle kisugárzása van.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik