Élet-Stílus

Felismeri a képen ezt a férfit? Ne aggódjon, senki sem

Egy betörőt keres a warwickshire-i rendőrség, amihez egy képet is csatoltak az elkövetőről, de nehezen hisszük, hogy valóban így néz ki. Nem, ez nem áprilisi tréfa:

Bár ezzel az arccal biztos nagyokat lehet nevetni.

Ahogy a rendőrség kirakta az, egy nő házából pénzt lopó férfiről készített képet a Twitter-oldalára, természetesen azonnal reagáltak az internetezők, van, aki szerint az Alice Csodaországban Vigyori macsekját, van, aki szerint Wallace és Gromitból előbbit keresik a rendőrök. Megint mások szerint, legközelebb esetleg Paintben is meg lehetne rajzolni az elkövetőt.

Egy fél nap alatt 12 ezer ember osztotta meg a bejegyzést, csak ezután reagált a rendőrség, hogy valóban keresik a képen látható férfit, nem megkésett áprilisi tréfa ez.

A viccet félretéve, a képet a leírás alapján készítették el, egy nő az áldozata a szörnyű bűncselekménynek. Reméljük, hogy ennek a figyelemnek a segítségével azonosítani tudjuk az elkövetőt, és gyorsabban bíróság elé állíthatjuk

– közölte a warwickshire-i rendőrség. A bűncselekményben egyébként egy másik férfi is érintett, egyikőjük feltartóztatta a negyvenes éveiben járó nőt, hogy addig a másik pénzt tudjon lopni a lakásából.

(Kiemelt kép: Twitter, via Perthnow)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik