Belföld

Prostituáltként dolgozott a csecsemőjét halálra drogozó nő

Drogfüggő volt az a nő és az élettársa, akik annyi kábítószert adtak a csecsemőjüknek, hogy elhunyt. A Blikk szerint a testéből élő háromgyerekes asszony azért drogozta be a picit, hogy nyugton legyen, amíg az egyik panzióban kuncsaftot fogad.

Borzasztó, ahogy élnek, a családból többen is voltak már börtönben, Noémi és a lánytestvére nem is titkolták, hogy a testükből élnek. Régóta drogoztak, arra pedig sok pénz kell. A legnagyobbat nem is Noémi neveli: a gyerek apja megszerezte a felügyeleti jogot, a középsőt pedig a nagymama gondozza. A testvére gyereke is tragikus körülmények között halt meg pár éve

nyilatkozta a lapnak egy helybeli.

A Csongrád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a nő és élettársa egy hotelben voltak, amikor a gyerek megkapta a halálos adag kábítószert. A hivatalos állásfoglalás szerint kizárható, hogy természetes úton került a drog a csecsemő szervezetébe. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a nő hogyan adta be a babának a drogot. A család ismerőse szerint a nő mire végzett a légyottal és visszament, addigra a baba már nem élt. Elmondása szerint megfulladt a saját hányásában, amikor levegőért kapkodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik