Belföld

Kémkedésre alkalmatlan gépeket várt mindenki

Administrator
Administrator

2010. 03. 23. 11:05

A többi ország feltétele az volt, hogy sem fegyver, sem kémkedésre alkalmas felszerelés nem lehetett a fedélzeten.

Nem volt fegyver vagy hírszerzési eszköz a bolgár és török hatóságok szerint azon a két izraeli repülőgépen, amely Magyarországra is berepült. A bolgár, a román és a török hatóságok egyaránt azt közölték, hogy az átrepülésre szóló engedélyt egyebek mellett azzal a feltétellel adták ki az izraeli gépeknek, hogy fedélzetükön nem szállíthatnak “fényképezésre, felderítésre vagy hírszerzésre alkalmas elektronikus berendezéseket.

Rendkívüli ülést tart ma a parlament honvédelmi és rendészeti bizottsága a magyar légtérben gyakorlatozó izraeli repülőgépek ügye miatt. A tanácskozást a testület fideszes tagjai kezdeményezték, a párt álláspontja szerint ugyanis az emberek joggal várnak választ arra, hogy milyen célból érkeztek az izraeli repülők Magyarország légterébe, milyen gyakorlatot végeztek, és miért éppen most, a választások előtt történt ez az akció.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.