Tech

Az Apple annyira nem akadt ki, hogy az FBI csak úgy feltörte a telefonjukat

24.hu
24.hu

2016. 03. 29. 06:58

Váratlan véget ért a nagy csata az Apple és az FBI között. A vita arról szólt, hogy az FBI szerette volna, ha a cég feltöri nekik a San Bernardino-i lövöldöző telefonját. Az Apple viszont erre nem volt hajlandó és beleállt a vitába. Erről itt olvashatnak részletesebben. 

A  váratlan vég úgy jött, hogy az FBI egyszer csak bejelentette, már nem kérik a céget, hogy törje fel a telefont, mert megtették ők. Azt nem tudni, hogyan, és mennyire sikerült feltörni, mert a hatóság csak annyit közölt, hogy hozzáfértek az adatokhoz a telefonon. Ezzel ejteni is kellett az Apple elleni pert, mert az azon alapult, hogy csak a cég férhet hozzá a telefonon tárolt adatokhoz.

Az Apple-t nem rázta meg kifejezetten az ügy, még eldönteni is nehéz, hogy szomorúak, vagy megkönnyebbültek. Valószínűleg inkább az utóbbi. Azt írták, az elejétől ellenezték az egész ügyet, és tovább dolgoznak majd a telefon biztonságosabbá tételén.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.