Szórakozás

Bréking: elhagyja az X-Faktort az egyik énekes

Az X-Faktor szerdai sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy még az első élő adás előtt Nagy Krisztián otthagyja az RTL Klub tehetségkutatóját.

Jelenleg úgy néz ki, hogy Radics Gigi mentoráltjának helyére nem érkezik más, de ez még változhat. Ha Nagy Krisztiánt nem pótolják, idén először 12 helyett fog 11 énekessel startolni az X-Faktor.

Ők a 2017-es X-Faktor döntősei
Kiderült, hogy kiket nézünk majd szombatonként. Jövőhéten már élőben jelentkezik az X-Faktor.

Az éttermi kisegítőként dolgozó fiatal fiú minden fordulóban nagyon jól szerepelt, bejutásának hírét pedig örömkönnyekkel fogadta. Az első információk szerint Nagy Krisztián azért döntött a távozás mellett egy nappal ezelőtt, mert nem bírta a felkészülés során ránehezedő nyomást.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián önszántából feladta a versenyt. Az X-Faktor fiúk csapatának másik két tagja, Gulyás Roland és Mézes Norbert elmondták: nem lepte meg őket társuk döntése.

Krisztiánt a kezdetektől ismertem, szobatársak is voltunk. Nagyon sokszor azt mondta, hogy haza fog menni. Én öntöttem bele a lelket, próbáltam arra ösztönözni, hogy maradjon, de ő hazament, mert nem bírta a terhet

– mondta az RTL Klubnak Gulyás Roland.

Nagy Krisztián egyébként az előválogatón Majka, Curtis és BLR közös dalának feldolgozását, a Belehalok-ot énekelte. Utána Majka üzent az RTL-nek azért, mert az adásban nem őt tüntették fel szerzőként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik