Szórakozás

Exkluzív! Rohammentő vitte kórházba a magyar színésznőt

Néhány nappal ezelőtt éjszaka kellett mentőt hívni Némedi Marihoz, aki vért hányt. A színésznő azt mondja, azt hitte, vége az életének.

Némedi Mari a közelmúltban arról számolt be a Hír24-nek, hogy lelkileg teljesen kikészült, mert többen is tartoznak neki, ráadásul folyamatosan fenyegetik. Már akkor sem tagadta, retteg attól, hogy pszichés gondjai fizikai betegséget okoznak. Félelmei sajnos beigazolódtak.

„Arra ébredtem éjszaka, hogy rettenetesen rosszul vagyok. Hamarosan már vért hánytam, ami rövid időn belül többször megismétlődött. Ráadásul teljesen egyedül voltam, eleinte azt sem tudtam, hogy mit tegyek. Aztán felhívtam a mentőket, akik miután elmondtam a tüneteimet, rohamkocsit küldtek értem. Abban a pillanatban azt hittem, itt a vég. Arra tippeltem, hogy a gyomrommal van baj” – elevenítette fel a szörnyű eseményeket Mari, akit azonnal az intenzív osztályra vittek.

Miután megvizsgálták kiderült, hogy nem gyomorfekélye vérzik, hanem a nyelőcsöve megrepedt. A színésznő úgy gondolja, hogy ez az utóbbi időszak állandó idegeskedésének köszönhető. A kórházban vért és infúziót kapott és napokig még csak az ágyból sem kelhetett ki. Állítása szerint már kicsit jobban van, de az orvosok nem kerteltek, közölték vele, ez a dolog bármikor megismétlődhet, ha nem vesz vissza az idegeskedésből.

„Hogyan is tudnék megnyugodni, amikor még a kórházban is fenyegettek. Telefonon hívogatott az albérlőm, aki azt állítja, semmivel nem tartozik nekem, de ez persze nem igaz. Ráadásul egyedül élek, ha bármi komolyabb bajom történne, észre sem vennék. Nagyon el vagyok keseredve” – panaszolta Mari.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik