Szórakozás

Puzsér feleséget és egy fiúból lánnyá operált gyereket kap?

Elképesztő vallomással állt elő Némedi Mari. A színésznő a Hír24-nek bevallotta, nagyon bejön neki Puzsér Róbert, és cseppet sem bánná, ha kialakulna köztük valami.

Személyesen még nem ismeri Némedi Mari a Csillag születik zsűritagját, de azon van, hogy találkozhassanak.

„Szerintem jó páros lehetnénk együtt. Puzsér Róbert nagyon bejön nekem. Pontosan olyan, mint én. Imádom a szókimondását, a humorát, nagyon jó fejnek tartom. Biztos vagyok abban is, hogy kezelni tudnám” – jelentette ki Némedi Mari, aki korábban Terry Black párja volt, de jó ideje már szakítottak egymással.

A színésznő jelenleg egyedül él, de nem titkolja, hogy nagyon hiányzik neki egy társ az életéből. Még az sem zavarja, hogy Puzsér Róbert fiatalabb nála, ugyanis állítása szerint mentalitásában, lelkében ő is sokkal fiatalabb a koránál, és barátai is inkább a harmincasok közül kerülnek ki.

Némedi Mari még egy titkot megosztott a Hír24 olvasóival. Arról sem mondott le, hogy gyermeke legyen. Egészen pontosan szeretne örökbe fogadni. Jelenleg azon dolgozik, hogy Szecsődi Karcsi anyukája lehessen, amit elmondása szerint az énekes is szeretne. Mint ismeretes, a 20 éves fiú nemrég elhatározta, hogy nővé operáltatja magát, amiben a színésznő is támogatja. Karcsi 5 évvel ezelőtt egy autóbalesetben veszítette el édesanyját. Mari tudja, hogy őt nem pótolhatja, de úgy érzi, sok szeretetet adhatna barátjának, ha tényleg örökbe tudná fogadni.

A színésznő a beszélgetés végén megjegyezte, már lelki szemei előtt látja az új családot, melyben Puzsér az apa, Karcsi a gyerek, ő pedig az anyuka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik