Foci

Nemi erőszak: Cristiano Ronaldo menedzsmentje tagad és intézkedik

Visszautasítja a Der Spiegel vádjait a portugál klasszis menedzsmentje.

A hír pénteken este robbant, a Football Leaks a német Der Spiegelnek szivárogtatott meglehetősen kétes dokumentumokat. Ezek alapján a lap azt írja, hogy Cristiano Ronaldo még 2009 nyarán Las Vegasban megerőszakolt egy nőt, aki később feljelentést tett (az eset nem sokkal azután történt, hogy Ronaldo Manchesterbe igazolt).

A nő nem mondta ki a futballista nevét, csak annyit jelzett, hogy egy ismert sportolóról van szó. A Football Leaks szerint peren kívüli megegyezés történt, és Ronaldo 375 ezer dollárt fizetett a nőnek. Az egyezségről szóló papírt sem Ronaldo, sem ügyvédje nem jegyzi egyébként.

Az ESPN most közölte a labdarúgó reakcióját, legalábbis a menedzsmentjének reagálását a szivárogtatásra. A Gestifute névre hallgató ügynökség cáfolja a lap állításait: “ez az egész ügy nem más, mint egy újságírói kitaláció”.

Emlékeztetnek arra, hogy az állítólagos áldozat nem hajlandó a nyilvánosság elé állni, a lap pedig egy olyan dokumentációra és egyezségre hivatkozik, amelyet sem Cristiano Ronaldo, sem ügyvédje, és lényegében senki sem írt alá. Olyan ügyvédi e-mailezés is szerepel a dokumentációkban, amelyek nem köthetők a focistához.

A menedzsment jelezte, Ronaldo minden lehetőséget megragad majd, hogy a hamis vádak ellen fellépjen, és nem engedi, hogy besározzák a nevét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik