Kultúra

Bitang sok stáblista utáni jelenettel érkezik A galaxis őrzői 2

Nem eggyel, nem kettővel és nem is hárommal, hanem annyival, hogy abból szinte egy újabb film is kijön.

Már csak alig másfél hetet kell várni rá, ezért a közelmúltban magasabb fokozatba kapcsolt a Marvel promógépezete és elkezdte intenzíven népszerűsíteni A galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) című sci-fi kalandfilmet, amely a sokak kedvencévé vált 2014-es A galaxis őrzői folytatásaként közeleg.

A tavaly bejelentett sequellel kapcsolatban már hetekkel ezelőtt elterjedt a világhálón, hogy kettőnél (vagy akár háromnál!) is több stáblista utáni jelenetet forgattak hozzá, mígnem aztán a Screen Rant néhány nappal ezelőtt megírta a Twitteren, hogy 4 bónusz szcénája lesz a filmnek. Igen ám, csakhogy

A galaxis őrzői-filmeket rendező James Gunn látta ezt a posztot és nem átállott kijavítani őket, hogy az a 4 bónusz jelenet igazából 5 lesz.

https://twitter.com/JamesGunn/status/854214331730407427?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gamesradar.com%2Fguardians-of-the-galaxy-2-has-5-credits-and-post-credits-scenes-so-basically-a-whole-other-movie-at-the-end%2F

Ugyan a napokban már megtartották A galaxis őrzői 2 díszbemutatóját, ám arról eddig még nem érkezett érdemi infó, hogy a plusz jelenetekben mi történik. Mindenesetre az tűnik valószínűnek, hogy az őrzős csapatot is felvonultató és a már készülő Bosszúállók 3-ra, továbbá a már bejelentett A galaxis őrzői 3-ra és persze a Marvel filmes univerzum jövőbeli produkcióira fognak utalni a szcénák.

A galaxis őrzői 2 sztorija még mindig ködös, az viszont már az előzetesekből lejött, hogy a filmben előkerül majd egy atombomba, amelynek felrobbantása, avagy fel nem robbantása komoly fejfájást fog okozni hőseinknek. A különc főhősök csapatát ismételten Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Mordály (a hangja ismét Bradley Cooper) és a kis Groot (őt megint Vin Diesel szólaltatja meg) alkotja, a mellékszereplők pedig közül Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Kraglin (Sean Gunn) is visszatér a sequelben. Az új karaktereket pedig olyan nevek formálják meg, mint a kiváló Kurt Russell, továbbá Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és a nagy Sylvester Stallone.

 A galaxis őrzői 2 egy nappal az amerikai premier előtt: május 4-én fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik