Kultúra

Még az első résznél is nagyobb királyság lesz A galaxis őrzői 2

Ez a tanulsága a sequel új kedvcsinálójának, amely a Super Bowl reklámszünetében debütált.

2014 nyarán került a mozikba a Marvel stúdió eddigi legmeglepőbb és legszórakoztatóbb produkciója, A galaxis őrzői, amelynek folytatása a kirobbanó sikerének hála már két évvel ezelőtt sem volt kétséges. A 2015-ben bejelentett sequelt aztán tavaly le is forgatták és miután jelenleg már az utómunkálatokat tapossa, ezért az eddigi teaser trailerek után az éjjel lezajlott Super Bowl reklámszünetében új tv-szpot érkezett a vagány sci-fihez.

A galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) sztorija egyelőre még mindig nem ismert, az viszont már az előző előzetesben világossá vált, hogy a filmben előkerül majd egy atombomba, amelynek felrobbantása vagy fel nem robbantása komoly fejfájást fog okozni hőseinknek. A címben is megénekelt csapatot ismételten Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Mordály (a hangja ismét Bradley Cooper) és a kis Groot (őt továbbra is Vin Diesel szólaltatja meg) alkotja, a mellékszereplők pedig közül Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Kraglin (Sean Gunn) is visszatér a sequelben. Az új karaktereket pedig olyan nevek formálják meg, mint a kiváló Kurt Russell, továbbá Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és az élő legenda Sylvester Stallone.

Az első részt is forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként jegyző James Gunn vezényletével készülő A galaxis őrzői 2 május 4-én fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik