Kultúra

Lehidalsz a Bosszúállók 3 első videójától

Megkezdődött a szuperprodukció forgatása, melynek helyszínéről Robert Downey Jr. osztott meg egy elképesztő teasert a Facebookon.

Januárban hivatalosan is megkezdődött a világszerte veszettül várt Avengers: Infinity War című Bosszúállók 3 munkálatai, melynek apropóján tegnap este különleges meglepetéssel készült rajongóinak a filmben majd Vasembert ismét megformáló Robert Downey Jr..

A Marvel kétségtelenül legnépszerűbb színésze a Facebook-oldalán élőben bejelentkezve tette közzé azt a lent látható videót, amely nemcsak ő, Chris Pratt (Űrlord) és Tom Holland (Pókember) tűnik fel és mesél a produkcióról, de a főbb készítők is, miközben néhány fantasztikus vázlatrajzot is láthatunk arról, milyen lesz a harmadik Bosszúállók-mozi.

A Jim Starlin képregényíró által írt 1991-es Végtelen hatalom című kultikus Marvel-történeten alapuló Avengers: Infinity War forgatókönyvét a második és harmadik Amerika Kapitány-mozi sztoriját is együtt kidolgozó Christopher MarkusStephen McFeely duó írja, és a filmben a már említett trió mellett Chris Evans (Amerika Kapitány), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Chris Hemsworth (Thor) Zoe Saldana (Gamora), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Dave Bautista (Drax), Bradley Cooper (Mordály) és persze Groot hangjaként Vin Diesel fog szembeszállni Thanosszal (Josh Brolin).

A már forgó Bosszúállók 3 2018. május 4-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik