Kultúra

Fergeteges promókkal jelentkezett A galaxis őrzői 2

Egy ütős tévészpot és egy mókás filmklip mellett vadiúj poszter is érkezett a Marvel sci-fijéhez.

Már csak kevesebb, mint két hónapot kell várni rá, ezért a közelmúltban magasabb fokozatba kapcsolt a Marvel promógépezete és elkezdte intenzíven népszerűsíteni A galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) című sci-fi kalandfilmet, amely a sokak kedvencévé vált 2014-es A galaxis őrzői folytatása lészen. A tavaly bejelentett sequelhez korábban már kaptunk két trailert és két tévészpotot is, mígnem most egy menő poszter, egy újabb tévés promó és az első hosszabb részletet leleplező filmklip is napvilágot látott.

Először is íme A galaxis őrzői 2 új posztere:

Marvel Studios

Másodszor aztán itt a produkció vadiúj tévészpotja:

Harmadszor pedig egy közel egyperces részlet is érkezett a sci-fiből:

A második rész sztorija még mindig ködös, az viszont már az előzetesekből lejött, hogy a filmben előkerül majd egy atombomba, amelynek felrobbantása, avagy fel nem robbantása komoly fejfájást fog okozni hőseinknek. A különc főhősök csapatát ismételten Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Mordály (a hangja ismét Bradley Cooper) és a kis Groot (őt megint Vin Diesel szólaltatja meg) alkotja, a mellékszereplők pedig közül Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Kraglin (Sean Gunn) is visszatér a sequelben. Az új karaktereket pedig olyan nevek formálják meg, mint a kiváló Kurt Russell, továbbá Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és a nagy Sylvester Stallone.

Az első részt is forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként jegyző James Gunn vezényletével készülő A galaxis őrzői 2 május 4-én fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik