Kultúra

Eldőlt: trilógia lesz A galaxis őrzőiből

Ezt az első után az idén érkező második részt is író-rendező James Gunn erősítette meg egy interjúban.

Már csak kevesebb, mint két hónapot kell várni rá, ezért a közelmúltban magasabb fokozatba kapcsolt a Marvel promógépezete és elkezdte intenzíven népszerűsíteni A galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) című sci-fi kalandfilmet, amely a sokak kedvencévé vált 2014-es A galaxis őrzői folytatása lesz.

Az első után a második részt is forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként jegyző James Gunnt már korábban is sokat kérdezték a filmsorozat folytatásáról, illetve arról, hogy ő maga részt vesz-e majd az esetleges harmadik rész munkálataiban, mígnem a filmes most a Complexnek adott interjújában végre választ adott a kérdésre:

Igen, lesz A galaxis őrzői 3, ez teljesen biztos. Már gondolkodunk rajta. Én meg közben azon is gondolkodom, hogy mihez akarok kezdeni az eljövendő három évben. Még egy nagy filmet már biztosan fogok csinálni – lehet, hogy az lesz A galaxis őrzői 3? Ezt még a következő hetekben kitalálom.

– fogalmazott kissé sejtelmesen Gunn, aki röviden arra is válaszolt, hogy mekkora szerep jut majd A galaxis őrzői-csapatnak a már jelenleg is forgó Avengers: Infinity War című Bosszúállók 3-ban :

Nem hiszem, hogy túlságosan is sok mindent kellene beszélnünk arról, hogy mi várható a Bosszúállók-moziban, mindenesetre az Őrzők részei a kozmikus univerzumnak, továbbá részei Thanos történeteinek is, szóval természetesen benne lesznek a filmben. Nem mondom, hogy az övék a legnagyobb szerep, de szerves részei a történetnek.

Mindeközben a közelgő A galaxis őrzői 2 (előzetes itt) sztorija még mindig ködös, az viszont már az előzetesekből lejött, hogy a filmben előkerül majd egy atombomba, amelynek felrobbantása, avagy fel nem robbantása komoly fejfájást fog okozni hőseinknek. A különc főhősök csapatát ismételten Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Mordály (a hangja ismét Bradley Cooper) és a kis Groot (őt megint Vin Diesel szólaltatja meg) alkotja, a mellékszereplők pedig közül Yondu (Michael Rooker) és Nebula (Karen Gillan) is visszatér a sequelben. Az új karaktereket pedig olyan nevek formálják meg, mint a kiváló Kurt Russell, továbbá Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és Sylvester Stallone.

Az izgalmasnak és nagyon menőnek ígérkező A galaxis őrzői 2 május 4-én fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik