Közélet

A Tények felelős szerkesztője otthagyja a TV2-t

A családban felmerült betegséggel magyarázza a felelős szerkesztő, miért állt fel nyolc év után és hagyja ott a csatornát, amit botrányok ráztak meg az utóbbi időben.

Befejezi a munkát a TV2 Tények című, híradónak indult és ezzé lett műsor felelős szerkesztője, Balogh Zsuzsa – közölte a TV2 kedden. Balogh a mai nappal távozik a csatornától is.

Balogh-ról azt írják, nyolc éve “a TV2 Akadémia végzőseként kezdett el dolgozni az Aktívban, később a Tények vezető bűnügyi újságírójaként folytatta munkáját, majd felelős szerkesztő lett.”

A csatorna azt írja, Balogh a családjában felmerült súlyos betegség miatt hozta meg döntését.

Egy süllyedő tévénaszád története

Andy Vajna tulajdonszerzése óta a TV2 Tények című műsora gyökeresen átalakult, a bulvárból érkezett Szalai Vivient nevezték ki hírigazgatónak, majd a stáb egy része is lecserélődött. Szintén a bulvár vonalról jöttek műsorvezetők (a két exfókuszos, Gönczi Gábor és Marsi Anikó), és a Tények anyagai a tömör bűnügyek mellett egyre inkább rámentek az ellenzék lejáratására.

Juhász Péter karakterét igyekeztek meggyilkolni, majd jött Terry Black Vona Gáborral kapcsolatos kifakadása, miszerint a Jobbik elnöke melegbulikba járt. A Vona és a melegek szálat tovább ütötte a kormányt már abszolút nem kritizáló műsor, miközben a Hvg.hu egyik újságíróját is igyekeztek lerendezni, csak sajnos rossz ember fotóját mellékelték a riporthoz először. A csatorna nem nyugodott bele a vereségbe, a történelmi mélységeket elérő Tények ugyan elnézést kért, de egyrészt törölte az őket kritizáló facebookos kommenteket, másrészt folytatta az újságíró lejáratását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik