Élet-Stílus

Idősek otthonában ébredt január 1-jén a döbbenetesen részeg diák

És persze fogalma sincs, hogy kerülhetett oda. Kemény buli lehetett.

Tény, hogy a halottasházban ébredő orosz kolléga teljesítményét lehetetlen felülmúlni, de el kell ismerni, hogy a 18 éves brit Jonny Wilson is odatette magát szilveszterkor.

A North Devon-i diák január elsején reggel háromnegyed tízkor kilőtte az év (eddigi) legviccesebb bejegyzését a Twitterre: „Segítség, lehet, hogy egy idősek otthonában ébredtem?”

A következő bejegyzésekben fotókat is közölt környezetéről, amelyekből látható, hogy valóban egy ápolási szolgáltatásokat nyújtó bentlakásos intézményben érhetett véget számára a szilveszteri buli. Megírta azt is, hogy az otthon lakói egész jól fogadták őket, ahhoz képest, hogy vélhetően cider és cigaretta szaga árad belőlük.

Kis ment cigizni, sikeresen kizárva magát, úgyhogy délután háromnegyed kettőkor még egy számára ismeretlen intézmény udvarán álldogált, úgy, hogy az összes cucca bent volt.

Mint a további bejegyzésekből kiderült, Jonnynak sajnos fogalma sem volt, hogyan kerülhetett az említett otthonba, mindössze arra emlékszik, hogy a legjobb barátjával és még néhány ismerősükkel indultak el szórakozni, aztán egy klubból kijövet csatlakozott két másik emberhez, akikkel vélhetően további órákat töltött el, és aztán talán kerestek egy helyet, ahol befejeződhet a buli.

Minden mondat zseniális, de talán az eseményeket summázó tweet a legjobb: „Nem tudom, ki hogy van vele, de részemről elég erősen kezdtem 2016-ot”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik