Élet-Stílus

Halottasházban tért magához, visszament iszogatni

Bárkivel előfordul az ilyesmi.

Ilyen tényleg csak Oroszországban történhet, és tényleg csak Szilveszter napján. A Primorszkij Kraj, avagy Tengermelléki határterület Haszan nevű falujának lakója a napokban masszív alkoholfogyasztásba bonyolódott társaival. Addig koccintgattak, míg ivócimboráinak feltűnt, hogy a férfi már nem mozog. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta. Nem sokkal később

hősünk a halottasházban ébredt.

Fogalma sem volt, hogy hol van, csak a hideget és a sötétséget érzékelte, azt is csak annyira, amennyire alkoholmérgezés következtében fel lehet bármit fogni.

A rendőrség megbízottja, az ügyben nyomozást vezető Alekszej Sztojev elmondta, hogy a meg nem nevezett férfi dörömbölni kezdett a hullaház ajtaján. Rendőrt hívtak, majd amikor meggyőződtek róla, hogy élőként nem a halottasházban van a helye, hazaengedték.

Hogy egy átlagember mit tett volna a férfi helyében, nem tudjuk, de a haszani úriember visszament mulatozó barátaihoz, akik épp az ő emlékére ittak. Először megállt bennük az ütő feltámadt társuk láttán, de miután elmesélte, hogy mi történt, megkezdték újjászületésének megünneplését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik