Tech

Ingyen van az elmúlt évek egyik legjobb sci-fije

Arkane Studios / Bethesda
Arkane Studios / Bethesda

Ahogy azt a PC-s játékosok már megszokhatták, az Epic Games Store idén is ingyen játékokkal várja a felhasználókat az ünnepek alatt. December 25-ére pedig egy igazi nagyágyú jutott, ugyanis most az Arkane Studios 2017-ben megjelent fejlesztése, a belső nézetes lövöldözős játékok műfajába (FPS) tartozó Prey szerezhető be egyetlen fillér kicsengetése nélkül. A játékról a megjelenést követően mi is úgy írtunk, hogy az év egyik legjobb sci-fije.

Kapcsolódó
Ez az év eddigi legjobb sci-fije, vita nincs
Alternatív történelem, rejtélyes űrállomás, agresszív idegen faj, némi horror és nagybetűs hangulat. Kihagyhatatlan egyveleg.

Ha valaki szeretné bezsákolni a játékot, annak nincs sok dolga: a program megszerzésének feltétele mindössze egy élő regisztráció az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapjára jutva igényelni, majd ezt követően a Prey bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, és így játszható lesz. Az akció magyar idő szerint december 26-án délután 5 óráig tart. Ekkor pedig egy újabb játék válik majd ingyen elérhetővé bárki számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik