Szórakozás

A hajlakk helyett ragasztót használó nő most saját hajlakkot dobott piacra

A kreatív pillanatragasztó-használaval a köztudatba berobbanó nő a pillanatnyi ismertségét kihasználva már nemcsak ruhákat, hanem hajlakkot és hajolajat árul a webshopján.

Tessica Brown azért lett világszerte ismert idén februárban, mert videóra vette és a TikTokon megosztotta milyen lett a haja, miután egy Gorilla Glue nevű, kifejezetten erős ragasztót fújt rá, amikor elfogyott otthon a hajlakkja.

Ez azonban annyira nem volt jó húzás, hogy ő maga is azt mondta rá a videóban:

Rossz, rossz, rossz ötlet

A ragasztótól ugyanis annyira összeállt a haja a louisianai anyának, hogy meg kellett műteni a fejét.

Íme az ominózus videó, amit szinte bármikor megéri elővenni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tessica (@im_d_ollady) által megosztott bejegyzés

Gyorsan szerzett hírnevét eddig is próbálta kamatoztatni. Például azzal, hogy saját webshopot indított, ahol az arcképével és a dumájával ellátott pulcsikat kezdett árulni (ezekből már nem lehet kapni).

A New York Post arról ír, hogy Brown újabban a hajápolási termékek felé is nyitott, és a webshopjából azóta egy Forever Hold  (azaz Örökös tartás) fantázianevű hajlakkot és egy avokádót, ricinusolajat és rozmaringot tartalmazó, növekedésserkentő hajolajat is lehet rendelni.

Előbbi 14 dollárba (nagyjából 4000 forintba), utóbbi pedig 18 dollárba (5200 forintba) kerül, szóval szinte bárki beszerezheti, aki kíváncsi a Gorilla Glue-nak szinte már az arcává váló Tessica Brown hajápolási praktikáira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik