Szórakozás koronavírus

Justin Timberlake szerint „nem embernek való” 0-24-ben nevelni a gyerekedet

A fia most 5 éves, hol volt akkor eddig?

A SiriusXM YouTube-csatornájára került fel egy érdekes interjú Justin Timberlake-kel, akit a házi karantén apropóján, na meg a Trollok a világ körül című filmje miatt is kérdezgettek. Egy kérdésre adott válasza azonban rendesen felhúzta a rajongóit. Történetesen, Jessica Biellel és ötéves fiával együtt elvonultak montanai hegyekbe, hogy ott húzódjanak meg a koronavírus-járvány elől. Meg is kérdezték tőle, hogy megy a dolog, bírják-e a bezártságot.

Jól megvagyunk. Többnyire azon sajnálkozunk, hogy hát… 0-24-ben szülőnek lenni nem embernek való feladat

– fogalmazott, ami nem biztos, hogy jó kommunikáció a jelenlegi helyzetben, ahol mindenki négy fal közé szorult a családjával. Kapott is érte rendesen, többen azt is megfogalmazták, nincs mindenki olyan helyzetben, hogy elvonuljon a hegyekbe egy másik otthonba, ahol még nyugodtabb körülmények állnak rendelkezésre a mindennapokat illetően.

A Twitteren voltak ilyen vélemények is:

Két gyerekem van, mindkettő négy év alatti. A férjem távol van a munka miatt, több mint 4000 kilométerre tőlünk. Nincs autónk, dolgozom. Bicajjal mentem melóba, amíg tudtam. Mesélj még arról, hogy milyen nehéz 0-24-ben szülőnek lenni. Próbáltál már gyerekkel dokihoz menni tömegközlekedéssel? Nem hinném.

Sírjál már tényleg, hogy beragadtatok egy villába és 0-24-ben gondoskodni kell a gyerekedről, ami neked nem emberi. Mit szóljak én, aki nővérként dolgozom, és próbálok úgy időt tölteni a gyerekeimmel, hogy abban reménykedem, remélem, nem kapom el ezt a borzalmas vírust, szétszórva az egész családban.

Kiemelt kép: Stuart Franklin/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik