Sport

Őrülten nagy rajtbaleset, Michelisz megsérült

Michelisz Norbert a harmadik helyről rajtolhatott szombaton a túraautó-világkupa, a WTCR első portugáliai versenyén, Vila Realban, ám a rajt után egy hatalmas baleset történt, amikor az első helyért csatázó Rob Huff és Mehdi Bennani egymásnak mentek. Konkrétan az egész mezőnyt feltartották, egyedül Michelisz tudott csak továbbmenni.

Csakhogy a magyar versenyző autója is komolyan megsérült.

A rajtbaleset:

A versenyt leintették és csak bő két óra után indították el újra, Michelisz viszont ekkor már nem tudott rajthoz állni, megsérült ugyanis Hyundai bukókerete, így nem engedték elindulni. A győzelmet végül Yvan Müller szerezte meg, a 27 versenyzőből csak 18 tudta vállalni a futamot, az időmérő első öt helyezettje nem. 15-en értek célba végül.

Michelisznek és csapatának fel van adva a lecke, vasárnap 10-kor kezdődik az időmérő, majd két további futamot rendeznek. Az autót is rendbe kéne hozni addig és a magyar versenyző is megsérült.

„Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, mert jó eredményt érhettem volna el. Egyelőre az is kérdéses, hogy holnap rajthoz tudok-e állni, sikerül-e a bukókeretet helyrehozni. A kezem is megsérült, rándulásra gyanakszunk, most várok az orvosi vizsgálatra” – idézi az Index Micheliszt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik