Kultúra

Kiküldték tudósítani a hóviharról, élő adásban akadt ki főnökeire

KWWL-TV
KWWL-TV

Kisebbfajta hős lett a tévériporter, aki élő adásban jelezte munkaadóinak, mit gondol arról, hogy kiküldték tudósítani a hóviharba. Mark Woodley, a KWWL-TV riportere a csatorna reggeli adásába kellett bejelentkezzen, ám a riportban nem volt sok köszönet.

Nem is tudtam, hogy létezik olyan, hogy hajnali 3:30, egészen máig. Normális esetben sporttal foglalkozok, de az időjárás miatt minden sportesemény elmarad, szóval mikor adódhatna jobb alkalom arra, hogy megkérjük a sportos kollégát, hogy jöjjön be dolgozni úgy öt órával hamarabb, mint a szokásos ébredési ideje, majd menjen ki a jeges hófúvásba, hogy elmondhassa a többi embernek, hogy ne kövessék a példáját?

– mondta el Woodley az élő bejelentkezésben, majd mielőtt visszaadta a szót a stúdiónak, megkérte a nézőket:

tartsanak velünk a következő órákban is, hogy láthassák, hogyan leszek egyre morcosabb.

A riporter a későbbi bejelentkezéseiben is megőrizte a pikírt hangnemet, egy alkalommal például elmondta: a jó hír az, hogy még mindig érzi az arcát, a rossz hír pedig az, hogy szeretné inkább nem érezni. Az őszinte kiakadásról készült videómontázst a kiposztolását követő tizenkét órában több mint egymillióan nézték meg, és a munka átlagember hősei mellett néhány híresség, köztük például Judd Apatow filmrendező-producer is ünnepelte a szarkasztikus kirohanást. Apatow annyit fűzött a videóhoz: „legenda”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik