A következő élő közvetítés része Párizsi terrortámadás - Olaszországba menekülhetett az egyik terrorista

Félnek a franciák pályára lépni

Vannak kétségeik a francia focistáknak, akik kedden barátságos meccset játszanak az angol csapattal a londoni Wembley-ben. Ezt a csapatkapitány kapus, Hugo Lloris mondta. Szerinte persze a francia futballszövetség vezetősége jó döntést hozott, és nekik is jó lesz 90 percre elfelejteni a borzalmakat.

A csapat épp a németekkel játszott, amikor három öngyilkos merénylő is robbantott a stadionon kívül, mert nem tudtak bejutni. A többi támadásban meghalt Lassana Diarra középpályás unokatestvére, viszont épségben kimenekült a koncertteremből Antoine Griezmann húga.

“Az utóbbi három nap egy kissé drámai volt. Mind együtt gyászolunk. Megpróbálunk ez elől elszökni 90 percre. Sok érzelem várható a játékosoktól, de a szolidaritás nagyszerű pillanata lesz” – mondta Lloris.

Közben a meccs szervezői közölték, fegyveres rendőrök fogják felügyelni a Wembley környékét, pusztén elővigyázatosságból. Amúgy Vilmos herceg is kimegy a meccsre, pedig nem is tervezte, így valószínű, hogy direkt a terrortámadás miatt lesz jelen. (BBC)

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik