Nagyvilág

Franciaországban két börtönőrt is megöltek azok a bűnözők, akik megszöktettek egy Mohamed Amra nevű elítéltet, miközben a bírósági meghallgatásáról szállították vissza a börtönbe. A Légy becenéven is ismert gengszter ellen azóta hajtóvadászat indult, és több száz rendőr próbál a nyomára bukkanni.
2024. 05. 17. 20:02
Élő
Az Európai Unió Tanácsa pénteken felfüggesztette négy sajtóorgánum, az Európa Hangja (Voice of Europe), a RIA Novosztyi, az Izvesztyija és a Rosszijszkaja Gazeta műsorszolgáltatási tevékenységét az Európai Unióban arra hivatkozva, hogy az érintett médiumok orosz propagandát terjesztenek és támogatják az Ukrajna elleni háborút.
2024. 05. 17. 15:57
Élő
Oroszország mai állás szerint nem tervezi Harkiv város elfoglalását, a harkivi régióban zajló orosz hadművelet célja egy ütközőzóna létrehozása az ukrán fél által lőtt orosz régiók védelmében - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken Harbinban az orosz sajtónak válaszolva.
2024. 05. 17. 14:27
Élő
Több tucat tengeri és repülő drónnal támadták az ukránok a Fekete-tenger keleti részén található Novorosszijszk kikötőjét, ahova az oroszok az egyre kevésbé biztonságos Krím-félszigetről visszavonták a hadiflottájukat.
2024. 05. 17. 10:19
Olvasói sztorik