Szórakozás

Elég jól sikerült a casting a Marlon Brando-életrajzi filmnél, amiben Billy Zane játssza a színészlegendát

Victor Boyko / Getty Images
Victor Boyko / Getty Images
A főszereplő a forgatásról posztolt képeket.

Billy Zane teljesen átalakult Marlon Brandóvá a készülő Waltzing with Brando című új életrajzi filmben. Az 58 éves színész csütörtökön posztolt pár képet a forgatásról az Instagramjára.

Egy igaz történet Marlonról, a környezetvédelmi mozgalom „Keresztapjáról”, aki 1970-ben a fenntartható, szén-dioxid-mentes építészet és design élharcosa volt Tetiaroa nevű magánszigetén

– írta a képekhez Zane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billy Zane (@billyzane)


A filmet Bill Fishman rendezi, a forgatókönyv Bernard Judge azonos című könyvén alapul. Ő volt az az építész, akit az eddigre világsztár színész a hatvanas évek végén megbízott, hogy alakítsa földi paradicsommá az általa megvásárolt lakatlan szigetet, hogy legyen hova kimenekülni az ipari civilizációból. Úgy akarták lakhatóvá tenni a korallzátonyokból összeálló szigetet, hogy közben megőrzik érintetlenségét és nem vágják tönkre teljesen. A film a nagyszabású és romantikus vállalkozás kudarcáról szól majd, amiben az eredendő nehézségeken túl Brando jogi problémái és családi tragédiák is szerepet játszottak.

Billy Zane a főszerep mellett produceri feladatokat is ellát, ezért a napokban Cannes-ban is felbukkant, ugyanis jelenleg a filmfesztiválon keresnek forgalmazót a filmnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik