Belföld

Elképesztő extrái vannak Rákay Maybach-jának

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

Újabb és újabb extrák derülnek ki Rákay Philip legújabb luxusjárgányáról. Az Átlátszó írt először a Mercedes-Maybach kocsiról, amit a kormányzati megmondóember egy budakeszi autómosóban tisztított, akkor még nem lehetett eldönteni a pontos típusát, de a legolcsóbb verzió alapára is 72 millió forintról indult. Utána megírtuk, hogy Rákay a drágább, 680-as verzióval rendelkezik, amelynek alapára 95 millió.

Most az Átlátszó összeszedte, milyen extrákkal rendelkezik a jármű, ezek alapján jóval száz millió forint felett lehet újonnan az ára.

Az ilyen fizetős extrák közé tartozik, hogy hátsó utasoknak is van nyakfűtés, és rendelkezik vádlimasszírozóval, ami a Merci-konfigurátor szerint is 842 ezer forintért rendelhető csak meg. A fűthető kormánykarima és a fűthető kartámaszok 287 ezer forintba kerülnek. A „First Class” hátsó ülések további 2 millióval emelik a kocsi árát. A Rákay cége által lízingelt autó rendelkezik hűtővel, ami 569 ezer forintba fáj, és pezsgőspohár-tartóval, ezüstözött pezsgős pohárral, ami további 400 ezer forintos pluszkiadást jelent. A legnagyobb pluszköltség azonban az autó fényezése, az obszidián-kalahári színvilág 7,67 millió forintba kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik