Közélet

Elkészült a visszatérő Vona Gábor első videója

Szerdán megjelent Vona Gábor ex-politikus első olyan videója, amelyet már kezdő vloggerként készített. Amint arról beszámoltunk, a Jobbik volt elnöke visszavonul a politikától, PR-céget alapított, emellett pedig videós blogoldalt (vlogot) indít.

A videóban, amelyben keverednek a politikai kampányfilmek és a videós újságírás elemei, arról értekezik, hogy mit jelent a demokrácia, hogyan éreznek a magyarok a demokrácia iránt és hogyan lehet a mostani, Fidesz által teremtett rossz helyzetből továbblépni.

A közel 5 és fél perces filmben a volt politikus Budapest utcáin autózik, miközben elmondja a saját gondolatait, illetve megkérdez néhány járókelőt is.

Vona szerint a magyaroknak nincs igénye a demokráciára, de elfogadják, hogy abban élnek. Azt kell elősegíteni, hogy megértsék, még ha nem is tökéletes a demokrácia, annál jobbat még nem találtak ki. Időt szakít a Fidesz ostorozására is: Vona Gábor eljátszik a gondolattal, hogy ha Jézus most visszatérne a földre és megnézné, hogy a kereszténység nevében mit művelnek a kormánypártok, biztosan rosszul érezné magát.

Vona Gábor rajongóinak a jelek szerint tetszik az új irány, a Facebookon két óra alatt több mint 1500 lájkot kapott és 21 ezerszer tekintették meg a videót.

21VloG PREMIER

21VloG PREMIER!És hogy miért ez az első téma? Mert ez dönti el leginkább a magyar jövőt. Oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson! Kövess az Instagramon https://www.instagram.com/vona.gabor/és a YouTube-on https://www.youtube.com/vonagabor21 is!#21vlog

Közzétette: Vona Gábor – 2018. augusztus 8., szerda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik