Gazdaság

Olyan olcsón főz Orbánékra a Gundel, hogy kórházaknak kérték a segítségüket

Korábban alapos cikkben mutattuk be a „Beteg voltam és meglátogattatok” nevű civil kezdeményezést: az önkéntesek az egészségügy helyi gondjain szeretnének enyhíteni pozitív példákkal.

Néhány civil felrázná a magyar egészségügyet
Ingyenes ultrahang várólistásoknak, látogatók a betegeknek, és pozitív sztorik a kórházakból.

A civilek is értesültek róla, hogy a Miniszterelnökség menzáját üzemeltető Gundel Kft. meglehetősen kedvező áron táplálja Orbán Viktort és hivatalát: például a somlói galuska a Városligetben található Gundel étterem árszabásához képest tizedannyiba sem, mindössze 260 forintba kerül, de a roston sült csirkemellért sem kell többet fizetni 900 forintnál. Sőt: a füstölt csülkös bableves mindössze 300 forintba kerül a Karmelita-kolostorban.

Látva a pénztárcabarát árakat, a civilek levélben kérték a Gundel Kft. segítségét. Mint fogalmaznak:

Azért fordulok Önökhöz, mert a sajtóból arról értesültünk, hogy Önök üzemeltetik a Miniszterelnökség menzáját kifejezetten jutányos áron. Arra gondoltunk, hogy felajánljuk kiterjedt kapcsolatrendszerünket és összehoznánk Önöket valamely magyarországi kórházzal, ahol szintén igény lehet, az Önök gasztronómiai szempontból magas színvonalú, ugyanakkor kifejezetten jutányos árfekvésű szolgáltatásaira. Azt reméljük, kedvezően fogadják segítség közvetítésünket. úgy véljük, hogy a két szolgálat, a miniszterelnökségi és egy kórházi menza üzemeltetése tovább építené az Önök hagyományosan jó megítélését.

Írtunk egy levelet – ha kapunk rá választ, azt is szívesen megosztjuk veletek.(Addig pedig ti is osszátok meg ezt…

Közzétette: Beteg voltam, és meglátogattatok – 2019. január 8., kedd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik