Élet-Stílus

A Házasság első látásra Enikője üzent kritikusainak: Élsportoló, válogatott szertornász voltam 11 éven keresztül

TV2
TV2
„Azért álljunk már meg egy kicsit!” – mondta.

Horváth Enikő Házasság első látásra egyik legmegosztóbb szereplője volt, ami miatt online gyűlölködést is tapasztalt. A Blikknek most arról beszélt, sok bántás érte a párkereső reality miatt, de ő nem olvas rosszindulatú kommenteket. jelenleg csak a követői tudnak hozzászólni közösségimédia-posztjaihoz, a névtelen profilok már nem.

Volt, aki azt mondta, hogy én csak szerepelgetek, de nem tettem le semmit az asztalra. Élsportoló, válogatott szertornász voltam 11 éven keresztül, azért álljunk már meg egy kicsit! Először mindenki a saját háza táján sepregessen!

– fejtette ki álláspontját az ismeretlenül ítélkező emberekkel kapcsolatban.

A lapnak arról is beszélt, hogy 6-7 éves korában testképzavarral küzdött, éheztette és hánytatta magát, kórházba is került emiatt.

„Anorexiás voltam, első osztályba jártam, amikor testképzavarral küzdöttem, és annyira eldurvult, hogy hánytattam is magam. Egyszerűen csak belenéztem a tükörbe és dagadtnak láttam magam. Anyukám mindig csomagolt szendvicseket, amiket rendre eldugtam, amikor anya megtalálta őket otthon, akkor döbbent le, hogy ha ott az étel, akkor a gyerek mit eszik egész nap… Akkoriban ritmikus gimnasztikáztam, ahol mindenki vékony volt, nekem meg be kellett feküdni a kórházba, de hála az égnek, végül nem hosszú távra. Kezelésekre jártam, külön étrendet kaptam, amit tartanom kellett volna, de éheztettem magam.”

Mint mondta, családja támogatásával sikerült leküzdenie az anorexiát. A szakemberek sokat segítettek neki, de a mai napig nem tudja elfogadni önmagát.

Most is kövérnek tartom magam, ehhez az is hozzájárul, hogy folyton írják, milyen duci vagyok.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik