Szórakozás

Kelemen Anna: Nem érek rá szülni pillanatnyilag

SuperTV2
SuperTV2
Más tervei vannak a jövőre nézve.

Kelemen Anna legutóbb a Tények Plusz stábjának adott interjút, melyben egyebek közt arról is beszélt, hogy jelenleg egy erotikus oldalra gyárt tartalmakat, ahol mint mondja, remekül elvan az internetes háremével. A riport felvétele közben az esztétikai, illetve plasztikai beavatkozások témaköre is felmerült, mellyel kapcsolatban Kelemen úgy fogalmazott, ha rossz napja van, töltet egy millit a szájába, és havonta egyszer szeret megváltoztatni magán valamit. Saját bevallása szerint 100-nál is több beavatkozáson van túl, és elismeri, hogy nem tudja, hol a határ.

Ez a kreált kis báb, akit teremtettem magamnak, ez bennem mindig változik. Tehát hogy mondjuk mekkora a mell, derék, popsi. Nem vagyok férjnél, a tenyerek mindig változnak. Itt valóban van egy ilyen személyiséghasadás, hogy az Annához kevesen szólnak. Nem azt kérdezik meg, milyen napod van, hanem azt, hogy mit csinálnának velem, tárgyiasítanak, abszolút. És én ezen nem sértődöm meg

– fogalmazott a műsorban a modell, aki a várandóssággal kapcsolatos gondolatait is megosztotta.

Nem látom magamat pocakkal. Nem érek rá szülni pillanatnyilag. Nem biztos, hogy az a karakterem, most az, hogy én gügyögjek, meg hányjak, meg felkeljek… én inkább a saját elképzeléseimet akartam megvalósítani, és egy ilyen kis saját birodalmat létrehozni.

Ami a jövőbeli projektjeit illeti, mint mondja, komolyan foglalkoztatja, hogy valami igazán meghökkentő „szexuális újdonságot” hozzon létre, így jelenleg azon gondolkodik, hogy szoborba önti a nemiszervét.

Kelemen a hét korábbi felében arról is beszélt, miért nem látja magát anyaszerepben.

Kapcsolódó
Kelemen Anna azt mondja, vannak, akik már csak a hangjáról ismerik meg: Nincs mit tenni, háromhavonta nyúlok a szikéhez
Önmagára „egy bábként” tekint, amit időről időre szeret megváltoztatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik