Szórakozás

A Házasság első látásra Enikője: Rengeteg támadást, gyűlöletet kapok, amit valamilyen szinten meg is érdemlek

tv2
tv2
A műsor egyik központi szereplőjévé nőtte ki magát pár hét alatt.

Jelenleg is komoly drámákkal megspékelve sugározza a TV2 a Házasság első látásra című műsort, amiben vadidegen embereket kötnek össze az oltár előtt úgy, hogy azok előtte soha nem találkoztak.

A kísérletben részt vesz Horváth Enikő is (őt korábban a Házasodna a gazda című műsorban láthattuk), aki a TV2 műsorában való szereplése miatt megtapasztalta az online gyűlölködés jelenségét is.

Nagyon sok olyan üzenetet kapok tőletek, hogy vagyok jelenleg, vagy hogy érzem magam lelkileg? Őszintén?! Nem jól. Visszanézni magamat ebben a műsorban kívülről, ami valamilyen szinten már a múltamhoz tartozik, ami keveredik a jelennel, nem könnyű! Azt hittem, ezt érzelmileg már lezártam és feldolgoztam. De valahogy most megint úgy érzem, hogy mégsem. Rengeteg támadást kapok, rosszindulatú kommenteket, gyűlöletet, amit valamilyen szinten meg is érdemlek, és ezzel most együtt kell éljek.

Enikő úgy fogalmaz, a kísérlettel járó nyomás nem volt rá jó hatással, és emiatt férjét, Petit nem tudja okolni.

Egy nagyon makacs, önfejű, szókimondó, hisztis, dacoló, akaratos személyiség tudok lenni, ha azt érzem magamban, hogy nem az van, amit én a fejemben elgondoltam. Sokszor beleestem már abba a hibába, hogy az egóm visz előre, és nem a szívemre hallgatok

– fogalmazott a műsor szereplője, aki az elmúlt adásokban más férfi felé is kacsintgatott, miközben egyfajta mosolyszünet alakult ki ő és férje között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Enikő (@horvath.encii) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik