Élet-Stílus

Dühöng, hogy még a KFC-be se veszik fel, ahol már két évet dolgozott – követői másra kapták fel a fejüket

Vicces vagy éppen érzéketlen a levél?

Egy nő arról tweetelt, hogy kapott egy visszautasító levelet a KFC-től. Dolgozni jelentkezett oda, de nem vették fel. Azzal magyarázta a durham-i gyorsétterem, hogy nincs elég tapasztalata Sophie Corcorannak. Tettek így annak ellenére, hogy a nő korábban már két és fél évet dolgozott nekik.

Corcoran dühöng a bejegyzésében, ami végül is érthető, többen együttérzésüket fejezték ki magukat hozzászólásukban. Sokan viszont egészen másra lettek figyelmesek. Úgy nevezik, mint a „valaha volt legkínosabb visszautasítás” a sok csirkés hasonlat miatt, amit beleírtak.

https://twitter.com/Soph1efazz/status/1451242787555401732

Az elején nagyon szépen megköszönik a jelentkezést, aztán azt írják:

Elragadva csiripelünk, hogy csatlakoznál a falkánkhoz, de ebben a pillanatban a te készségeid nem az a titkos recept, amit az Ezredes keres. De örömmel hallanánk rólad újra, ha a szárnyaid alatt újabb tapasztalatokat tudsz a magadénak, kérlek kukorékolj, ha a jövőben újra jelentkeznél.

A kommentelők egy része szerint gyökérség ez az elutasításról szóló sablon, kínos, mintha egy gyerekhez szólna, mások szerint meg kifejezetten sértő is, mert viccelődik egy alapvetően szomorú hírrel. Ha még jó hírt közölnének, elmennének ezek a szójátékok, szerintük, na, de így?

A KFC-nél azzal védekeznek, hogy tudják, milyen rossz, ha valaki nem kap meg egy munkát, a viccelődéssel azon akarnak segíteni, hogy ez valamivel könnyebb legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik