Élet-Stílus

Cicisre írták át a Hollywood feliratot

Twitter / Tweetsauce
Twitter / Tweetsauce
„Boob”-ra (magyarul cici) írta át a Hollywood felirat utolsó négy betűjét egy hatfős csapat hétfőn. A rendőrség pillanatok alatt elfogta az elkövetőket.

Öt férfit és egy nőt tartóztatott le a rendőrség az ikonikus Hollywood felirat átírásáért február 1-én – írja a Los Angeles Times. Az elkövetők a W-re egy nagy lepedőt terítettek, melyre egy B betűt festetek, a D közepére pedig egy fehér sávot helyeztek, hogy az is B-nek tűnjön.

A rendőrség a környék térfigyelő kameráinak segítségével szúrta ki az elkövetőket, aztán egy helikopterrel figyelték, merre távoznak, így hamar elfogták őket.

A rendőrség nem hozta nyilvánosságra az elkövetők személyazonosságát, és más részleteket sem árultak el az ügyről. A Twitteren viszont az az információ terjed, hogy az elkövetők aktivisták voltak, akik a mellrák elleni küzdelem fontosságára akarták felhívni a figyelmet.

Az ikonikus Hollywood feliratot nem először írták át. Legutóbb, 2017-ben WEED-re (magyarul fűre) cserélték az utolsó négy betűt annak tiszteletére, hogy Kaliforniában legalizálták a marihuánafogyasztást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik