Élet-Stílus

Tömött sorokban vártak, hogy bejussanak az orgiára

A rendőrök vetettek véget a vidám madridi összejövetelnek.

Kellemetlen vége lett az orgiának, amit a napokban rendeztek Madridban.

Október 14-én a rendőrségre bejelentés érkezett, miszerint a főváros San Blas nevű részén egy ötödik emeleti ingatlan előtt sokan várakoznak, hogy bejussanak az ingatlanban zajló csoportszexre – írja a Mirror.

Civil ruhás rendőrök érkeztek a helyszínre, akikről a szervezők azt hitték, hogy az élvezetek miatt érkeztek, így őket is beengedték. Nagy hibát követtek el, ugyanis az orgiában való részvétel mellett kábítószer-fogyasztás is szerepelt a programpontok között: a zsaruk többek között kokaint és folyékony ecstasyt (GHB, Gina) foglaltak le a helyszínen.

A Metro cikke szerint letartóztatták az egyik főszervezőt, Ignacio Allende (művésznevén Torbe) pornórendezőt is – az orgia ugyanis kamerák előtt zajlott. A rendező egyébként 2016-ban már előzetes letartóztatásban volt, többek között gyermekpornográfia terjesztéséért; a hamarosan sorra kerülő tárgyalásán akár 7 és fél év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Nemcsak a szervezők, de az orgia résztvevői is számíthatnak arra, hogy eljárás indul ellenük, ugyanis a koronavírus-járvány második hulláma miatt meghozott új intézkedések értelmében legfeljebb hat fő tartózkodhat egy időben egy helyen.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik