Élet-Stílus

Mariah Carey karácsonyi rutinja könnyen reprodukálható, csak egy valag pénzre van hozzá szükséged

Elolvasod, mit csinál minden évben az ünnepekkor és máris sokkal szegényebbnek érzed tőle magad.

Mariah Carey elárulta a brit Cosmopolitannek, hogy mi a karácsonyi rutinja, amit minden alkalommal végigcsinál, egyúttal ajánl neked is, ha esetleg te is ki tudod bélelni pénzzel is a párnahuzatodat párna helyett. Nagyon egyszerű, elmondjuk a lépéseket.

Kerülj zen módba!

Ez azt jelenti, hogy karácsony idején nincs veszekedés egyáltalán, különben repülsz. Semmi drámázás, a karácsony a relaxációról szól. Eddig még megy akkor is, ha a számlád jelenlegi egyenlegéből Békéscsabáig se jutnál el Miskolcról.

Repülj Aspenbe

Innentől jön a nehezebb része. Először is vásárolj egy jegyet az amerikai gazdagok egyik kedvenc üdülőparadicsomába, Aspenbe. A legtöbben itt elvérzünk, de messze nem ez a legnehezebb része. Ha megérkeztél, várnia kell rád egy sofőrnek, aki az autóban az All I Want For Christmas-t játssza. Ha azt gondoltad, hogy az énekesnő nem a saját, rongyosra játszott számát hallgatja szintén karácsonykor, akkor megnyugtatnám, hogy közösen vesz részt veled lélekben az ünnepek poklában. De ez nem minden. Ugyanis miután megérkeztél az autóval, fel kell pattannod a szánra, amit két élő szarvas húz, mint ahogy a legtöbb ember szokott. Sima ügy.

Ezután átkelünk az erdőn egy pokróc alatt egy szánon, amit igazi szarvas húz. Dermesztő a hideg, de gyönyörűek a csillagok, amiket bámulsz.

Menj vásárolni

Már ha maradt még ezek után pénzed azután, hogy mindezt kifizetted az egyik vesédből. Carey azért választja Aspent, mert itt nem követik mindenhova lesifotósok, szóval Aspen a te városod, ha neked is eleged van már a minden léptedet követő lesifotósoktól. Rémesek!

Otthon általában egy sylist vásárol be nekem, szóval általában nem szoktam csak úgy sétálgatni a boltokban, de karácsonykor abban a környezetben elég jó.

Hívd át a télapót

Ezt kénytelen vagyunk kommentár nélkül csak idézni.

Aztán a Mikulás átjön és velünk lóg. Készítünk fotókat is a karácsonyfánál.

Bontsd ki az ajándékokat karácsony reggel

Ezt valószínűleg nem kell elmagyaráznunk, meg igazából nehéz elrontani ezt a lépést. Maximum ha ráesel az ajándékokra, vagy esetleg véletlenül felgyújtod őket.

Legyen két fenyőfád

Ha esetleg éppen végigcsinálod a lépéseket, akkor sajnáljuk, hogy ennyire későn szólunk, hogy kelleni fog egy másik fa is, de mentségünkre szólva az énekesnő is ennyire későn említi a listáján a dolgot. Ő azt tanácsolja, hogy legyen egy óriási nagy fád, meg egy kisebb, szomorúbb fád, amit ő fotókkal szokott dekorálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Holidays #lambily.. thank you for coming out and making it so festive! 💖💖 #backstage #moments #vegas #AIWFCIY

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés, Dec 17., 2017, időpont: 10:31 (PST időzóna szerint)

Főzés, filmek, karácsonyi playlist

A maradék három lépést gyorsan egyben összefoglaljuk. Miután itt tartasz a folyamatban, főzz, amit csak szeretnél. Utána játsszál mindenféle társast a családdal, aztán nézz karácsonyi filmeket.

Imádom Az élet csodaszépet, a Mi a manót?-t, a Négy karácsonyt, és persze az Igazából szerelmet, benne van a számom, muszáj.

Ezután jön a karácsonyi playlist összeállítása, amihez az énekesnő Nat King Cole-t és Judy Garlandot ajánl. Meglepő módon Mariah Carey-t nem. Szóval ha a tökéletes karácsonyra vágysz, csak szerezz elképzelhetetlenül sok pénzt és kövesd a lépéseket. Mi biztosan ezt fogjuk tenni.

Kiemelt kép: Twitter / @MariahCarey

Ajánlott videó

Olvasói sztorik