Élet-Stílus

Annyira gyönyörű halárus lány bukkant fel egy piacon, még a híradók is stábot küldtek ki miatta

Amit híre ment, hatalmas sorok alakultak ki a pultja előtt.

Pillanatok alatt a fél világ ismerte meg a tajvani Changhua város piacának egyik árusát, aki leginkább azzal vonta magára a figyelmet, hogy sokkal szebb, mint amire az emberek általában számítanak egy halbolti eladótól.

Fotó:Facebook

A halárus lányról először a Facebookon kezdtek el fotók, és egy videó terjedni. A felvételeket egy megrökönyödött vásárló készítette, és hamar kiderült, hogy nem csak ő döbbent meg a látványon.

Fotó:Facebook

Nem kellett sokat várni arra, hogy kiderüljön, ki a gyönyörű lány, aki olyan szép, hogy inkább képzelné el az ember egy modellként, mint piaci árusként.

Így talán annyira nem is meglepő, hogy a 26 éves Liu Pengpeng valójában tényleg modellként dolgozik. A piacon csak azért jelent meg, mert besegítette a halbolt tulajdonosának, aki nem más, mint az anyukája. Aki elmondta, lánya nagyon aggódik, hogy túl sokat dolgozik, és ezért, amikor csak van rá ideje, kimegy segíteni neki.

只要愛自己及自己在乎的人懂就行了,一直陪伴著的…才是能走進心裡的人。#人生那麼短~要開開心心阿

Közzétette: 劉芃芃 – 2018. október 9., kedd

Nem kellet sokat várni arra, hogy a média is felkapja a lány történetét. Amikor Facebook-oldalán bejelentette, hogy másnap újra kint lesz a piacon, a helyi televíziók híradói is stábot küldtek ki hozzá, hogy beszámoljanak róla.

Közzétette: 心-阿澎正傳 – 2018. december 5., szerda

És persze hatalmas tömeg gyűlt össze, hogy egy pillantást vegyenek rá – meg talán egy-két halat vásároljanak.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1991210434262633&set=t.100001210879753&type=3&size=720%2C960

A modell elmondta, hogy 13 éves kora segít hetente többször is a családi boltban, ami már négy generáció óta árulja ugyanazon a helyen a halakat. Közölve, hogy a bolt nagyon is jól megy, és egyáltalán nem azért állt be dolgozni, hogy hírverést csapjon az üzletnek.

https://www.facebook.com/bcbcbabe1985/photos/t.100001210879753/1415186105248789/?type=3&theater

Nem úgy, mint egy tajvani hentes esetében történt, aki a bevételnövelést tartotta szem előtt, amikor egy szép nőt állított a pultba.

Megnégyszerezte a bevételt a hentes szexi eladónője
Szívét lelkét beleadta a munkába. Egyéb testrészeiről már nem is beszélve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik