Élet-Stílus

Farkas Alexa: Eszem ágában sincs többet férjhez menni

TV2
TV2
26 évvel idősebb férjével 5 év házasság után döntöttek a szakítás mellett.

Az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Farkas Alexa március végén a közösségi oldalán adott hírt arról, hogy öt év után véget ért a házassága a nála 26 évvel idősebb férjével. A miértekről akkor nem szeretett volna beszélni, elárulta viszont, hogy Farkas Balázzsal jó viszonyban maradtak, összeköti őket továbbá a munka is, hiszen mindketten a férfi spirituális tanácsadó központjában tevékenykednek.

Farkas Alexa most a Story magazinnak beszélt a szakításról. Mint mondta, úgy véli, volt férje már jóval előtte érezte azt, hogy a házasságuknak vége.

Talán csak megszokásból, kényelemből nem lépett. Nem volt köztünk hangos szó, veszekedés, csak észrevettem, hogy már nincsenek közös programjaink, hogy egyikünk erre, másikunk arra fordulva alszik este, és hogy egyszerűen elmúlt a szerelem. Balázs nagyon le van nyugodva, én viszont megyek és törtetek előre. Máshol tartunk az életben, és ez nagyon kiütközött mostanra

– fogalmazott az egykori színésznő, aki elárulta: bár már fél éve külön élnek, a válást egyelőre egyikük sem kezdeményezte, nem zavarja őket a papírforma.

Én teljesen lezártam ezt a házasságot, a papírforma pedig egyikünket sem zavar. A nevemet is megtartom, Farkas Alexa maradok. Már mindenki így ismer.

Hozzátette, volt párjával az elmúlt időszakban eltávolodtak egymástól, már nem beszélnek minden nap telefonon: mint mondja, egymás távoli, jó ismerősei lettek.

Kérdés sem volt számunkra, hogy attól még, hogy a magánéletben külön utakon folytatjuk, a munka közös kapocs marad. Balázs a feje a központnak, én pedig azért felelek, hogy milyen új, spirituális programok kerüljenek bevezetésre. Nem lehetek elég hálás neki azért, amilyen pozitív életszemléletre tanított. A vele töltött öt évem a legmeghatározóbb időszak az egész eddigi életemben, és ezt sosem fogom elfelejteni.

Farkast saját bevallása szerint nem küldte padlóra a szakítás, jelenleg pedig nem vágyik másra, csak arra, hogy élhesse az életét: barátnőzve, utazva, bulizva. Exével azt is megbeszélték, hogy nyitott egy új szerelemre, egyelőre viszont egy randira sem jutott el. Jelenleg nagyon jól megvan egyedül is, úgy véli, mindene megvan, és a munkáját tartja az első számú szerelmének.

Elvárásom lesz, hogy ha jön valaki, az nyitott legyen a gondolkodásomra, a munkámra. Az se baj, ha egy ideig még senki sem kopogtat, de 30 évesen semmiről sem érzem magam lecsúszva. Édesanyám is 40 évesen szült engem. Az sem baj, ha »csak« lesz egy szuper kapcsolatom, nem feltétlenül gondolkozom gyerekben. Házasságban pedig jelenleg egyáltalán nem. Sőt most az érzem, eszem ágában sincs többet férjhez menni

– szögezte le.

Kapcsolódó
Farkas Alexa: Balázzsal a házasságunk véget ért
26 év volt köztük a korkülönbség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik