Belföld

„Ártatlan vagyok, egy ujjal sem nyúltam hozzá” – sírva fakadt az ítélet után a férje szeretőjét megfojtó tiszadadai nő

Tizenhat év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte jogerősen a bíróság azt az ötvenes éveiben járó tiszadadai nőt, aki 2022 júniusában megfojtotta a párja szeretőjét, amikor rajtakapta a férjével. Az asszony sírva fakadt a jogerős ítélet után.

A férj szerelmi viszonyt folytatott egy másik nővel, ez pedig féltékenységet váltott ki a feleségből, aki ezt többször is szóvá tette. Tavaly nyáron a férfi felkereste a szeretőjét, majd miután megittak két liter bort, szexeltek és lefeküdtek aludni.

A féltékeny asszony délután megjelent a szerető lakásán, a riválisát többször megütötte, a haját cibálta és a földre rántotta őt. A férfi megpróbálta a két nőt szétválasztani, azonban a felesége egy hamutállal fejbe vágta, mire a férj kimenekült az ablakon.

A feleség ezután olyan erővel fojtogatta a földön fekvő súlyosan berúgott nőt, hogy az a helyszínen meghalt. Az asszony 18 év fegyházat kapott első fokon, de enyhítésért fellebbezett. A RTL Híradója szerint a nő tagadta a bűnösségét a másodfokú tárgyaláson.

Ártatlan vagyok, egy ujjal sem nyúltam hozzá

– mondta az asszony, majd azt kérte, hogy mentsék fel.

A bíróság végül 16 év fegyházra enyhítette a féltékeny asszony büntetését, azzal, hogy feltételesen sem bocsátható szabadlábra. Az asszony sírva fakadt az ítélet után, és hosszasan törölgette a könnyeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik