Élet-Stílus

Új módszerével percek alatt megtalálta eltűnt gyermekét az anyuka

Lily elveszett, anyukája viszont nem a nevét kezdte el kiabálni, mint ahogy az lenni szokott.

Minden szülő rémálma, amikor gyermeke eltűnik a szeme elől. A legtöbben ilyenkor a kicsi nevét kiabálják, hogy megtalálják, de ez nem mindig vezet eredményre és időigényes is. Egy anyuka viszont egy sokkal eredményesebb és gyorsabb módszert alkalmazott.

Az esküvői fotósként dolgozó Krista Piper játszóházba vitte hároméves gyermekét, Lilyt. A kislány egy ponton elkóborolt, Piper azonban nem a nevét kezdte el kiabálni. A TikTokon hallott egy új módszerről, amit szintén a közösségi oldalán osztott meg követőivel.

@krista.piper I lost my 3 year old todah in a play place and thank god for tiktok - I’m so happy i saw that tiktok of what to do when your kid goes missing. I found her fast by raising my voice and saying a description of what she was wearing. Should have added her age or hair color but the description if little girl with pink minnie mouse shirt got thr job done finding her. #parents #parentsoftiktok #playplace ♬ original sound - Krista | Booktok | Home life

Piper ötlete nem forradalmi, mindössze annyit tett, hogy kislánya neve helyett az kiabálta, hogy „kislány, rózsaszín ing, rózsaszín Minnie egeres ruha”.

Biztos vagyok benne, hogy az emberek azt hitték, hogy egy kicsit őrült vagyok!

– mondta az anyuka, de hozzátette, hogy hirtelen jutott eszébe az ötlet.

A többi szülő sem mérlegelt, egyből elkezdték azt ismételni, amit Piper kiabált, Lily pedig két perccel később már meg is lett.

A bejegyzéshez több szülő is hozzászólt, szinte mindenki dicsérta az anyukát, egyetértettek abban, hogy a módszere sokkal jobb, mintha a gyerek nevét kiabálná.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik