A következő élő közvetítés része 324 szavazat különbséggel Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást

Törley Katalin: Európai szintű oktatási minimum megvalósítása a cél

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

„Olyan hullámvasúton ültünk eddig, hogy most tényleg nem tudom megállapítani, hogy mi az, ami várható” – mondta a 24.hu kérésére Törley Katalin, az MKKP európai parlamenti képviselőjelöltje, miután várakozásairól kérdeztük. Törley a Tanítanék Mozgalom és az MKKP közös kampányát méltóságteljesnek, etikusnak és pozitívnak nevezte.

Nyilván azzal lennék igazán elégedett, ha legalább én is bekerülnék, mert van értelme, és tudnék ott mit csinálni. Ha ez nem jön össze, akkor a Tanítanék Mozgalomnak van olyan ügye, amit folytatni fogunk

– fogalmazta meg várakozásait.

Nagy Szabolcs / 24.hu

Arról, hogy a párt kampányában a szélesebb nyilvánosság számára miért nem volt igazán látható, azt mondta: „iszonyatos zajban kellett dolgozni, és azokkal az eszközökkel dolgoztunk, amik nekünk vannak. Az biztos, hogy mi mindent megcsináltunk, amit előre elterveztünk. Olyan üzeneteket és olyan tartalmakat közvetítettünk, amiknek szerintem van relevanciájuk, fontosak. És akkor belekerültünk ebbe az őrületbe, amit most három hónapja látunk – utalt a Tisza Párt idén tavaszi megjelenésére.

„Ami nagyon fontos, hogy a zöld frakcióba szeretnék beülni, és szeretném, hogyha a kulturális, illetve foglalkoztatási bizottságban lenne helyem” – felelte arra a kérdésre, mi lenne az első dolog, amit megválasztása esetén EP-képviselőként tenne.

Egy európai szintű oktatási minimum megvalósítása a cél, de ez nyilván nem egy kéthetes program, hanem egy hosszú távú feladat

– mondta Törley Katalin.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik