Szórakozás

Rubint Rékának „nincs ideje foglalkozni” olyasmivel, mint Juratsek Julianna kritikája

RTL KLUB
RTL KLUB
Azt mondja, nem is követte a történetet.

Jövő tavasszal Rubint Réka az Operában tart majd edzést, a közelgő program Juratsek Julianna balettművésznek nem igazán tetszett, szerinte az esemény vicc értékű. Schobert Norbi kommentben reagált Juratsek soraira, akit „csinos, elit nőnek” titulált, ezért is lepődött meg a véleményén.

Kapcsolódó

Azóta az Opera is reagált a történtekre:

Rubint Réka az Opera felkérésére önként vállalkozó kollégák részére tart fitnesztréninget egyetlen alkalommal. Tehát Rubint Réka nem tart balettórát, az edzésen az Opera minden munkatársa részt vehet, az esemény pedig nem lesz kötelező.

A Blikk megkereste Juratseket és Rubintot is, előbbi elmondta, nem a fitneszedző személyével van gondja, hanem a programmal, elvégre a művészek teste nemzeti kincs, nem mindegy, ki próbálja meg formálni azt.

Rubint Réka pedig azt állítja, nem követte a történetet, nem olvasott semmit a témában, egyedül férjétől hallott ezt-azt az ügyről.

Teljesen őszintén mondom, hogy abszolút nem követtem és követem ezt az egész történetet, a cikkeket sem olvastam, de persze hallottam Norbitól pár szóban a sztorit. Annyit tudok mondani, hogy van nekem egy drága férjem, egy hatalmas Alakreform-családom az országban és a világ minden pontján, akik majd elmondják a véleményüket, nekem ilyenekkel nincs időm foglalkozni. Építeni nem épít, viszont elvesz az energiámból és a lendületemből. Én tisztelettel, becsülettel, elhivatottsággal és szeretettel végzem a munkámat, minden héten 5-6 teltházas fellépésem és 2-3 online edzésem van, amit Floridától Japánon át Hollandiáig és még hosszasan sorolhatnám a világ mely pontján követnek. Évi 8-10 teltházas Alakreform tábort tartok belföldön és külföldön egyaránt. Minden hétvégén az országot járom, az edzések után boldogan ölelnek át az emberek, akik szeretettel és hálával a szívükben köszönik meg az Alakreform adta életérzést. Nekem ennél nagyobb elismerésre nincs szükségem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik