Szórakozás

Demcsák Zsuzsa szürreális interjúja Szanyi Tiborral csak a jéghegy csúcsa

Nemrég az ATV-hez igazolt Demcsák a múlt héten tett le az asztalra egy olyan interjút, amit nem fogunk egy ideig elfelejteni. A csatorna reggeli műsorában az MSZP EP-képviselőjével, Szanyi Tiborral beszélgetett, de sarokbaszorítás helyett Demcsák Zsuzsa meglehetősen érdekes, váratlan kérdéseket szegezett Szanyinak. Elmélkedett a demokráciáról, nemzetközi helyzetről, Szanyi Tibor munkájáról.

Demcsák fáradtsággal indokolta a furcsa interjút:

Az utóbbi időben sajnos nem alszom túl jól. Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta

– mondta a Blikknek.

Mindenesetre az ATV belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, és állítólag a vizsgálat lezárultáig Demcsák Zsuzsa nem kerülhet képernyőre.

Ha nem is ilyen hosszú, de hasonló baki bőven elfordult a hazai tévézésben, külföldön meg pláne. Ezekből válogattunk párat.

Ott volt például a nyár sztárja, a köztévé egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző Fesztiválról jelentkezett be mondjuk úgy, hogy kissé zavartan. Lekeverték, ráadásul éppen az a bemondó, akinek már összeakadt a nyelve a népszopás népszokás szónál.

Elvileg Bencze Péter gyógyszerre ivott egy felest, mert kínálták, aztán ez lett belőle. Szegényt 3 hónapra arrébb is tették, egyelőre nem állhat kamera elé.

Meg kell védeni a bajai tudósítót!
Ne üljetek fel a passzírozó szegedi provokációknak!

A M1 tudósítóját egyébként az a Szebeni István védte meg, akit káromkodásért rúgtak ki.

Hujber Ferenc nem sokkal ezelőtt, márciusban értelmezte újra a Mokkát. Se Pachmann Péter, se Szabó Dóra nem számíthatott arra, hogy mi vár rájuk egymás után két reggelen. A színész először arról beszélt, hogy Jézus egy színész volt, amit másnap azzal fejelt meg, hogy Orbán Viktor Magyarország királya. Lehetett ez médiahekk, de minek. Azóta se értjük.

A miértekre éppen úgy keressük Hujber Ferencnél és Demcsák Zsuzsánál a választ, mint a szántszándékkal elkövetett fingós időjárás-jelentésre. Horváth Szilárd határozott és változatos pukikkal hívta fel a figyelmet a szél és a szellentés párhuzamára. A műsorvezetőt végül a TV2 elbocsátotta.

Ha még emlékszik Pálffy István tévés karrierje, akkor mutatnánk egy bár mindennapi, de annál jobb kavart. Tisztában volt a nyilvánvalóval, hogy a nézők remekül szórakoznak majd a káoszon.

És végül, de nem utolsósorban egy külföldi példa egy jókedvű riporterről. Őt nem keverték le.

(Borítókép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik