Foci

A tartalékok közé száműzték Nagy Dominikot

A kétszeres magyar válogatott Nagy Dominik kikerült a Legia Warszawa keretéből. Már a legia.net szurkolói oldal is beszámolt róla, hogy nem vett részt a magyar középpályás a szerdai edzésen. Azt nem lehet tudni, pontosan mivel húzta ki a gyufát Nagy, a lengyel portálok szerint rossz teljesítménye mellett az is közre játszott, hogy sokat jár éjszakánként bulizni, s legutóbb egy tiltás ellenére is rajta kapták. Egyelőre a tartalékokkal közösen tréningezik, nem tudni, mi lesz később a sorsa.

Nem segít a magyar játékos az sem, hogy néhány napja az M4 Sportnak azt mondta Nagy Dominik, hogy szezon végén szeretne eligazolni Lengyelországból.

Nem titkolom, az a célom, hogy egy jó szezon után a jövő nyáron továbbálljak. A klubnak is ez az érdeke. Amikor aláírtam a szerződésemet, megmondták, hogy üzletként tekintenek rám. Próbálok eleget tenni a vezetőség kívánalmainak, illetve az én érdekem is, hogy jó teljesítményt nyújtsak, hiszen szeretném kipróbálni magam az öt topbajnokság valamelyikében

– mondta Nagy, aki vasárnap már ki is maradt a Lechia Gdanks elleni meccs keretéből.

A kétszeres magyar válogatott futballista a lengyel bajnokság jelenlegi kiírásának első 12 fordulójában kilenc mérkőzésen lépett pályára a varsóiaknál, ezeken egy gólt szerzett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik