Élet-Stílus

Házasság első látásra: „Egyszerűen nem bírom tovább” – Andris a könnyeivel küszködve jelentette ki, hogy képtelen elviselni Petrát

A DJ úgy érzi, nem önmaga a benne kavargó érzelmek miatt.

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában újra közös párterápián vettek részt a szerelők: amikor Petra és Andris kerültek sorra, utóbbi azzal indította mondandóját, hogy ők ketten nincsenek jól. Mint mondta, amikor a stúdiójában találkozott a feleségével, olyan állapotban látta őt, mint ahogyan korábban még soha, amit az edző azzal magyarázott, hogy belassult, mert éppen kevesebb kalóriát vitt be a szervezetébe. Andris később a miniinterjújában fejtette ki, hogy szerinte Petrának testképzavara van, amit valamiért nem akar felvállalni.

A beszélgetés során elhangzott, hogy Andris aggódik a feleségéért, mire Petra azt mondta, ezt kedvesnek és imponálónak találja a lemezlovas részéről, hiszen azt bizonyítja, hogy emberileg mégis közelebb engedte őt magához – Andris viszont erre azt felelte, a következő problémájukkal ezt az elméletet „ki is fogja herélni”.

A DJ a könnyeivel küszködve mondta el, hogy a terápiát megelőző estén nem ismert magára a viselkedése miatt, de annyira telítődött felesége személyiségével, hogy nem tudott uralkodni a szavain. Úgy fogalmazott, a szerelem szöges ellentétét érzi Petra irányában, és zavarja, hogy bár nem ilyen ember, most mindenki felé negatív energiákat közvetít a benne kavargó érzelmek miatt.

Nagyon rossz erről beszélnem, mert itt ül. És én ezzel egy pillanatig nem akarom bántani. Innen azt mondom, hogy ne mondd ki, mert bántasz vele valakit. Viszont tegnap eljutottam oda, hogy beültem az autóba, és annyira zavart már a jelenléte, hogy nem is emlékszem arra, miket mondtam

– magyarázta Andris, aki az említett estén közölte feleségével, hogy már maga a tudat is zavarja, hogy visszamegy vele a lakására, ezért azt kérte tőle, menjen haza a saját otthonába, a taxit is kifizeti neki, hogy ne kelljen vezetnie.

Én ezzel egy percig nem akartam bántani, és nagyon nehéz. Nem tudom, eljutottam a kísérlet azon szintjére, hogy a tudat… ha tudom, hogy ott van, én megőrülök most már. Egyszerűen nem bírom tovább. Az agyam bekapcsol, hogy itt van egy nő, és ne bántsd azzal amit mondasz neki szárazon, de innen jön egy nyomás, ami feljött, és ezeket nem is tudom szavakba önteni.

Hozzátette: Petrában nem egy bizonyos tulajdonság akasztja ki, hanem az edző egész személye. A szakértők tanácsára azt kérte feleségétől, adjon neki teret, és az előttük álló két hétben inkább a saját otthonában töltsön több időt, mint nála. A történteket Petra azzal nyugtázta, nem haragszik a férjére, de nem is veszi magára az elhangzottakat, úgy véli ugyanis, hogy ahogyan Andrisnak nem hibája az, hogy zavarja őt a személyisége, úgy ő sem tehet ugyanerről.

Az adás végén a szakértők egy játékot harangoztak be a kísérletben résztvevők számára: mint mondták, az a páros, melynek tagjai a legtöbb kérdésre tudnak felelni a másikkal kapcsolatban, wellnessélményt nyernek, mire Andris leszögezte, hogy bár a játékból nem szeretné kivonni magukat, a nyereményért nem kíván versenybe szállni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik