Élet-Stílus

„Csókoltatok minden nőt, aki nem használja ezt a programot” – Pumped Gabo felismerhetetlenségig faceappolta egy fotóját

RTL Klub
RTL Klub
Szerinte manapság sokan azért érzik magukat kevésbé szépnek, mert egyre több ilyen fotóval találkoznak a közösségi oldalakat böngészve.

Szabó Gábor, azaz Pumped Gabo a minap egy felismerhetetlenségig szerkesztett szelfit osztott meg magáról a közösségi oldalán, posztjában pedig arról írt, hogyan érez a programmal kapcsolatban, amivel szerinte „a nők felismerhetetlen hercegnőre szerkesztik magukat”.

Nem tudom, kit basznak át? Magukat. Ez olyan, mintha kinéznél neten egy fullos BMW M3-at, és mikor odaérsz, látod, hogy ez csak egy fapados 318d… De ez a 318d azt hiszi magáról, hogy ő M3, és elvárja, hogy úgy bánj vele, mint egy M3-mal… Miért? Mert az Instán ő azt a visszajelzést kapja, hogy milyen kurva jó nő… nagyon el van baszva ez a generáció…

– fogalmazott posztjában a médiaszemélyiség, aki úgy tapasztalja, hogy a FaceApphoz hasonló alkalmazások egyre jobban fejlődnek, és egyre többen is használják őket, a hazai celebvilág szereplői közül is.

Nem tudom, hol lesz a vége, talán ki kéne posztolni és szétoltani az összeset ? És sok lány talán ettől érzi csúnyának magát, mert ezeket a szarrá faceappolt szarokat látja

– jelentette ki, hozzátéve:

Ja, és csókoltatok minden nőt, aki nem használja, tartsátok meg ezt a jó szokásotokat, keep it real.

Szabó nemrég a magyar utak és az adózás egymáshoz való viszonyát illetően is megosztotta gondolatait.

Kapcsolódó
Pumped Gabo: Annyi adót fizetünk, hogy nem utakon, hanem vízicsúszdákon kéne közlekednünk
Az influenszer úgy érzi, egyre több adót fizet, mégis évek óta ugyanazokba a kátyúkba megy bele kocsijával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik