Élet-Stílus

Szabó Zsófi az alakja megtartásáról: Tilos lenne belépnem egy pékségbe

RTL Magyarország
RTL Magyarország
Négy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy életmódot vált, amihez máig tudatosan tartja magát.

Szabó Zsófi nemrég a Story Sztárdiéta különszámának adott interjút, melyben elmesélte, hogyan alakulnak mostanában az étkezési és sportolási szokásai. Mint mondta, hosszú idő után most először van igazán jól, január óta ugyanis igyekszik tudatosan leépíteni az életéből a stresszt, már amennyire ez lehetséges. A meetingjeit például kávézás helyett az erdőben sétálva bonyolítja le telefonon, de sok terhet levett a válláról az is, hogy elkezdett együtt dolgozni az öccsével, aki a menedzsmentje tagjaként támogatja őt.

Saját bevallása szerint rendszer még mindig nincs az életében, és nincs két egyforma napja, ez viszont nincs hatással arra, hogy tartani tudja az életmódváltását, amibe négy évvel ezelőtt vágott bele.

Ha valamiben, ebben roppant tudatos vagyok. Az első két évben azért sem engedtem el a gyeplőt, mert féltem, nehogy visszahízzak. Emlékszem, volt egy bikinifotózásom, és ahogy ránéztem a képekre, rögvest az ugrott be, hogy »bár most jól nézek ki, de ugye később is meg fogom tudni tartani az alakom?!’« Ilyen félsz ma már nincs bennem

– magyarázta a Mokka műsorvezetője, aki mint mondja, ha olyan napja van, akkor megenged magának egy croissant-t, vagy elfelez egy desszertet ebéd után, két-három kiló súlyingadozásnál többet viszont nem enged meg magának.

Tilos lenne belépnem egy pékségbe! Illetve otthon is muszáj nagyobb önfegyelmet gyakorolnom. Rendszeresen kapom magam azon, hogy már megint a hűtőt nyitogatom. De hogy mit és mikor eszem egy nap, az változó.

Ami a sportot illeti, Szabó elárulta, hogy egy nyolc hónappal ezelőtti sérülése miatt futnia egyelőre nem szabad, helyette viszont piláteszezik. Ezen mozgásformát többnyire reggelente végzi – ha épp nem várják a Mokka stúdiójában –, amíg a kisfia alszik.

És itt szeretném megjegyezni, mennyire hálás vagyok az édesanyámnak, aki nélkül megállna az élet. Ugyanis ha a Mokkában kezdek, már az előtte lévő este átjön, ott alszik, hogy hajnalban nyugodtan indulhassak. De ahogy említettem, akkor is jön, ha »csak« sportolni megyek. Nincs bébiszitterem, nem is volt

– osztotta meg a lappal, hozzátéve: kisfia, Mendel édesapjára is számíthat, aki a család többi tagjával egyetemben szintén partnere abban, hogy dolgozni járhasson, emellett pedig saját magára is jusson ideje a gyereknevelés mellett.

STORY

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik