Nagyvilág europoli

Menczer Tamás: Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort

Szajki bálint / 24.hu
Szajki bálint / 24.hu

Reagált az MCC által szervezett brüsszeli konferencia elkaszálására Menczer Tamás. A Fidesz frissen kinevezett kommunikációs igazgatója a Facebookján azt írta:

Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort. A miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián Brüsszelben, de a baloldali polgármester és a szélsőbaloldali, erőszakos, anarchista Antifa fenyegetése, nyomása miatt az első két helyszín lemondta a rendezvényt. A konferencia a harmadik helyszínen elkezdődött, de most megérkezett a rendőrség, és közölte, hogy a konferenciát azonnal be kell fejezni  Nem biztosítják a rendezvényt, hanem bezárják  Éljen a brüsszeli demokrácia…

Kedden a brüsszeli rendőrség leállíttatta az eredetileg kétnaposra tervezett Nemzeti Konzervatív Konferenciát (NATCON), amely több helyszínmódosítás után kedden vehette kezdetét, és eredetileg szerdán ért volna véget. A brüsszeli hatóságok azzal érveltek, hogy „a közrend megzavarásának veszélye miatt” kellett lefújni a találkozót, melyen Orbán Viktor mellett az európai szélsőjobboldal olyan prominensei is felszólaltak volna, mint Nigel Farage vagy Eric Zemmour.

Kapcsolódó
Lefújta a rendőrség Orbánék brüsszeli konferenciáját
A közrend megzavarásának veszélye miatt.
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik