Élet-Stílus

Gáspár Laci Valkusz Milánról: Lehet vele spanoskodni, de közben meg nagyon nincs humorérzéke, és ez nagyon jó

Varga Jennifer / 24.hu és TV2
Varga Jennifer / 24.hu és TV2
Mentortársak lesznek az idei X-Faktorban.

Hétfő hajnalban derült ki, hogy az idei X-Faktorban Valkusz Milán is a mentorok csapatát erősíti majd Majka és Gáspár Laci mellett. A ValMar-duó tagja a tehetségkutató apropóján a Fókusznak adott interjút, ahol elmondta, hogy az elmúlt években több énekesnek is segített, így különösen nagy örömmel tölti el, hogy most hivatalosan, a tévében egyengetheti a tehetségek útját. A legjobban az élő showkat várja, és azt tervezi, több dalt is ír majd a versenyzőinek.

Ami a mentortársait illeti, Valkusz elárulta, hogy Majkával és Gáspár Lacival egyaránt könnyedén egymásra tudtak hangolódni az eddigi castingokon, és bár utóbbit még nem ismeri annyira, meglátásai szerint a szerkesztőket is meglepte, mennyire jól működik közöttük a kémia.

Fiatal mentortársáról Gáspár Laci is elmondta véleményét a csatornának.

A Milánt imádom. Nagyon nagy forma. Hú, de jó, hogy ő itt van! Lehet vele spanoskodni, de közben meg nagyon nincs humorérzéke, és ez nagyon jó, mert nagyon komolyan vesz mindent. Én ezt imádom, lehet vele játszani, ki lehet őt készíteni egyébként a semmivel

– fogalmazott a zenész.

Valkusz a riport későbbi részében az Úristen című slágerükben közreműködő Szikora Robival is találkozott, hogy tanácsokkal lássa el őt a tehetségkutatóval kapcsolatban. Szikora ugyanis korábban maga is két éven át mentorkodott az X-Faktorban, éppen egy évtizeddel ezelőtt segítette győzelemre Tóth Andit.

Ami az életkorát és az eddigi tapasztalatait illeti, Valkusz Milán a minap fejtette ki a műsor miatt kapott kritikákkal kapcsolatos gondolatait.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik